Uzman yardımcıları eğitim süreci başladı

16 October Wednesday, 2024
Geniş çalışma alanında her konuya titizlikle yaklaşan Tarım ve Orman Bakanlığı personel eğitimlerine de büyük önem veriyor. Personel Genel Müdürlüğünün Tarım ve Orman Uzman Yardımcılarına yönelik hazırladığı eğitim programı Ankara’da düzenlenen törenle başladı.
Uzman yardımcıları eğitim süreci başladı
Tarım ve Orman Uzman Yardımcıları eğitimlerle gelişiyor, güçleniyor.
 
Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde görev yapan uzman yardımcılarına yönelik düzenlenen eğitim programı Ankara’da düzenlenen törenle başladı.

Uzman yardımcılarına inovasyon ve teknolojiyi hedeflemelerini tavsiye eden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı, personelin kendini geliştirmesinin önemine dikkat çekerek: “Kariyer mesleği için üç alanda gelişme sağlamalıyız. Uluslararası kariyer alanında, dil anlamında gelişmeyi biz de destekleyeceğiz. Akademik alanda gelişmeniz de devlete olan katkınızı artırıyor.”

Daha ileri gitmek hedefiyle çalıştıklarını belirten Personel Genel Müdürü Seyfullah Arslantürk, tarıma en iyi hizmeti verebilmek için uzman yardımcısı istihdamı başlattıklarını vurguladı.

Program Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı’nın, uzman yardımcılarına eğitim sürecinde kullanacakları bilgisayarları takdim etmesiyle sona erdi.
uzman yardımcısı eğitim personel tarım ve orman