Tarım Orman Gündemi yaz molası verdi

14 June Friday, 2024
Tarım ve Orman Bakanlığının yayın kuruluşu Tarım TV’de yayınlanan “Tarım Orman Gündemi’ programı sezon finali yaptı. Sezon finali yapan programı ekibi Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının düzenlediği kokteylde bir araya geldi.
Tarım Orman Gündemi yaz molası verdi
Tarım Orman Gündemi yayın dönemini bitirdi.

Sektörün sesini tüm Türkiye’ye Tarım ve Orman Bakanlığı aracılığıyla duyuran Tarım TV, 2023 – 2024 yayın dönemini bir kokteylle kapattı.

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı personeli tarafından hazırlanıp hafta içi her gün canlı yayınla sunulan Tarım Orman Gündemi program ekibi kurum bahçesinde düzenlenen kokteylde yorgunluk attı.

Programın çok sayıda uydu kanalında ortak yayınlandığına dikkat çeken Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Dr. Bülent Kahraman Çolakoğlu, yeni yayın döneminde hayata geçirilecek projelerle ilgili bilgi verdi.

Tarım Orman Gündemi programı için büyük bir ekibin emek verdiğini belirten Çolakoğlu, “Bu iş ekip işi. Bu işleri birlikte yaptık birlikte yapmaya devam edeceğiz. Daha güzellerini çıkaracağımızdan hiç endişem yok” dedi.

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen bazı yapımların TRT ekranlarında yayınlanacak olmasının gurur verici olduğunu söyleyen Çolakoğlu, Tarım TV’nin Eylül ayında yeni yapımlarla yeni yayın dönemine gireceğini vurguladı.

Tarım ve orman sektörlerinin nabzını tutan Tarım Orman Gündemi yayın dönemi boyunca yüzlerce konuk ağırladı. Üretimden tüketime, gıda güvenilirliğinden teknolojik gelişmelere farklı konuların ele alındığı program izleyenlerden tam not aldı.

Program ekibi yeni yayın dönemine yeni projeler ve içeriklerle hazırlanıyor.

Kokteyle Daire Başkanı ve program Genel Yayın Yönetmeni Dr. Bülent Kahraman Çolakoğlu, Daire Başkanları, Prof Dr. Aykut Gül, Tarım Yazarı Mine Ataman, hava durumu editörü Dr. Halit Sivuk, program sunucuları, yayın ve yapımda emeği geçen personel ve davetliler katıldı.
tarım tv tarım orman gündemi yayın dönemi kokteyl eğitim ve yayın tarım ve orman