Tarım Orman Gündemi 06.06.2024

06 June Thursday, 2024
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 06.06.2024
     "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

    Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm konuğu Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Murat GENC. Programda; Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün çalışmaları, Rize’de hayvancılık faaliyetleri, su ürünleri üretim miktarları, Karadeniz Somonu üretim miktarları ve yatırımları, Rize’ye ait coğrafi işaretli ürünler, Anzer Balının özellikleri, Rize çayının özellikleri ve diğer çaylardan farkı, Kahverengi Kokarca ile mücadele çalışmaları, Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün yürüttüğü projeler ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Murat GENC Rize’de hayvancılık Rize’de su ürünleri üretimi Karadeniz somonu Rize’nin coğrafi işaretli ürünleri Anzer Balı Rize çayı Kahverengi Kokarca