TC Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi
Ana Sayfa Siteme Ekle
Eğitim Filmleri
Haberler
İletişim
30/09/2010 tarihinde, 11:42 saatinde eklendi, 7402 defa izlendi.
Meyve Ve Sebzelerin Dondurularak Muhafazası

e-gidabeslenme/06_meyve_ve_sebzelerin_dondurularak_muhafazasi.wmv

Bilgisayarınızda Silverlight yüklü değil. Yüklemek için tıklayınız.
Veya Eski Media Player görünümünde izleme için tıklayınız.
İşlenmiş Ürünler İçinde Tazesine En Yakın Özellikte Olanlar Dondurulmuş Ürünlerdir. Dondurarak Muhafaza Yönteminin İlkesi, Düşük Sıcaklık Derecelerinde Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmaların Çoğalma Ve Faaliyetlerinin Kesin Olarak Durdurulmasına, Biyokimyasal Ve Kimyasal Reaksiyonların Olabildiğince Yavaşlatılmasına Dayanır...

Paylaşım
Yorumlar 0 Yorum
Diğer İlgili Başlıklar
Bilinçli Tüketici
Yumurta Ve Sağlık
Yoğurt Yapımı
Turşu Ve Salamura Yapımı
Tereyağı Yapımı
Sofralık Zeytin Üretimi
Süt Ve Sağlık
Peynir Yapımı
Meyvelerin Şeker İlave Edilerek Muhafazası
Meyve Ve Sebzelerin Kurutularak Muhafazası
Meyve Ve Sebzelerin Dondurularak Muhafazası
Ev Koşullarında Salça Yapımı
Bilgi, görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.
Tarım Özel
Genç Çiftçi Hibe desteklerinde geri sayım başladı
Hayvancılıkta yeni dönem
Gıda etiketlerinde yeni dönem başlıyor
Kamu Spotları
Nitrat Kirliliği Kamu Spotu
Bakliyat Kamu Spotu
FAO Gıda Günü Kamu Spotu
Toprak Ana Kamu Spotu
Takviye Edici Gıdalar Kamu Spotu
Süt Kamu Spotu
Su Ürünleri Kamu Spotu
Dünya Gıda Günü Kamu Spotu
Sağlıklı Mangal Kullanımı Kamu Spotu
Sağlıklı Bayramlar Kamu Spotu
Piliç Eti Kamu Spotu
Okul Sütü Kamu Spotu
Okul Kantini Gıda Yonetmeliği Kamu Spotu
Kurbanlık Hayvan Seçimi Kamu Spotu
Kurbanlık Hayvan Refahı Kamu Spotu
Kurban Kesimi ve Sonrası Kamu Spotu
Kurban Etinin Saklanması Kamu Spotu
Kurban Kamu Spotu
Güvenilir Gıda Kamu Spotu
Gıda İntoleransı Kamu Spotu
En Çok
Okunanlar İzlenenler
Tarım TV ® 2010 - 2015